Wie zijn wij?

Martijn

Geboren in Roden, getogen in Bedum. Ik ben van jongs af aan al geïnteresseerd in het filmen en in het bewerken van video’s. Vakanties en familieuitjes werden vastgelegd met de camera en later ook met behulp van een drone, om bij thuiskomst deze zo snel mogelijk te gaan bewerken. Ik ben ICT-er van beroep, maar hierin kan ik niet mijn creativiteit kwijt, daarom is het filmen en bewerken voor mij een perfecte aanvulling. Ik was dan ook diegene die graag wilde dat er een film werd gemaakt van onze bruiloft. Op het moment dat wij de film hadden ontvangen en gingen bekijken wist ik, dat ik dit zelf ook wilde gaan doen. Nelleke werd door mijn enthousiasme geprikkeld en al snel werden de tassen samen ingepakt en filmen we de mooiste momenten samen.
martijn_profiel_foto
IMG_20220608_203236

Nelleke

Geboren en getogen in Uithuizen. Ik ondersteun Martijn bij het filmen en bewerken. Ik vind het mooi om te zien hoe hij van de beelden die wij hebben geschoten een fantastische film kan maken. Dat ik dan heb gezorgd voor bepaalde details, een andere point of view of dat ik net die leuke grap heb vastgelegd, dat vind ik gaaf. Met grote regelmaat bekijken we nog de film van onze eigen bruiloft of de film van een dierbare waar we afscheid van moesten nemen. Dat we deze momenten op film hebben is heel fijn en hoe fijn is wanneer we dat ook voor anderen mogen doen.
Kortom; geïnspireerd door alle gebeurtenissen in ons leven, proberen wij ook voor anderen herinneringen op de mooist mogelijke manier te filmen en af te leveren. Film is emotie en dit proberen wij bij een bruiloft, een uitvaart, een evenement, of in bedrijfsfilms, op de juiste manier vast te leggen. Geïnteresseerd? Laat het weten, dan spreken we wat af.
×