Verhuur
360 Film Booth
Maak kennis met onze buitengewone 360 film booth, te huur voor elk evenement! Spring op het platform en maak je eigen 360-graden slow-motion video's, alleen of met een groep. Ons platform biedt plaats aan maximaal 5 personen. Het is de perfecte aanvulling op elk bedrijfsevenement, schoolfeest, bruiloft, privéfeest of interactieve merkactivatie die zich wil onderscheiden van de rest.

De direct gegenereerde 360 graden-inhoud kan worden gedeeld via e-mail, mobiel en sociale media.

Bruiloften & feesten
Onderscheid je bruiloft van de rest en herbeleef één van de beste dagen van je leven in slow motion met onze 360 film booth. Pak wat rekwisieten, familie of vrienden en maak je klaar voor de tijd van je leven! We geven je zelfs een persoonlijke website met alle video's die volgen op het evenement, zodat je ze kunt downloaden en delen.
Bedrijfsevenementen
Uw merk verdient niets anders dan het beste dat er is! Breng uw merk of boodschap tot leven met een unieke ervaring die gebruikers nooit zullen vergeten met onze 360 film booth!

Tarieven + opties

We hebben twee pakketten samengesteld op basis van eerdere ervaringen. We hopen hiermee goed aan te sluiten bij jullie wensen, maar er is veel mogelijk! Laat het vooral weten als hier vragen over zijn of zelf leuke ideeën hebt waar wij niet aan hebben gedacht.
360 Film Booth Pakket #1
699
×